Maak kennis met tennis

Proeflessen tennis bij Die Braecke van gerenommeerde trainer
Voor mensen die kennis willen maken met tennis, heeft de Boxtelse tennisvereniging LTV Die Braecke een heel interessante aanbieding. Binnenkort gaat professioneel tennistrainer Gerard Smit speciaal voor deze doelgroep proeflessen verzorgen bij onze club. Deze zullen in eerste instantie in de periode van 13 t/m 26 april plaatsvinden.

Gerard is een man met een groot tennishart en een gevestigde naam binnen deze sport. Zo leidt hij voor de landelijke tennisbond KNLTB tennisleraren op. Gerard wordt nu ook officieel trainer bij onze tennisvereniging.
In zijn proeflessen brengt hij beginnende spelers de basisbeginselen van het tennis bij. Ieder op zijn of haar eigen niveau. Fundamentele zaken als forehand, backhand, opslag, volley en netspel komen allemaal aan de orde. Als geen ander kan Gerard deelnemers enthousiast maken voor deze sport. Het zal u snel duidelijk worden waarom tennis de laatste decennia in Nederland zo’n explosieve groei heeft doorgemaakt.

Met een senioren-, jeugd- en 50+-afdeling vindt u bij LTV Die Braecke altijd wel iemand die met u een balletje wil slaan als u geen tennispartner heeft. Op vijf banen bieden we onze leden uitgebreide mogelijkheden om een uur lang een enkel- of dubbelpartij te spelen. In tegenstelling tot andere verenigingen zit u bij LTV Die Braecke niet vast aan allerlei vrijwilligerstaken. U kunt gaan tennissen wanneer u dat het beste uitkomt! De vereniging organiseert allerlei gezellige evenementen zoals de racketavond en clubkampioenschappen. Ook bestaat de mogelijkheid om competitie te spelen. Het grote voordeel van onze tennisclub ten opzichte van andere is dat u ook bij slecht weer verzekerd bent van tennis. Sportcomplex De Braken beschikt immers over indoor-tennisbanen, die voor leden van LTV Die Braecke met korting zijn te huren.

Dit alles biedt LTV Die Braecke aan tegen een zeer aantrekkelijke contributie. Als de proeflessen u goed bevallen, bestaat daarna de mogelijkheid van een aantal extra lessen plus een lidmaatschap, of een voordelig eerste lidmaatschap. Maak dus nu gebruik van de mogelijkheid om proeflessen bij onze vereniging te volgen. U kunt dan zelf geheel vrijblijvend beoordelen of tennis iets voor u is. Inschrijven kan hier